КАТЕГОРИИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ Сертификат ISO 9001

ТЕРМОИКОНОМИК ЕООД получи сертификат за качество ISO 9001:2008, издаден от "Бюро Веритас" за следните дейности: "Асемблиране на помпени групи. Търговия на едро с елементи за инсталации. Сервиз на помпени агрегати."

Корпоративен уеб сайт на ТЕРМОИКОНОМИККорпоративен уеб сайт на "ТЕРМОИКОНОМИК" ЕООД
Помпени групи за слънчеви инсталации от ТЕРМОИКОНОМИКПомпени групи за соларни инсталации от "ТЕРМОИКОНОМИК"

Срокове и доставка

Срокове и доставка

Срокове и цени за доставка

Доставката на налични стоки се извършва в срок от 1 до 4 работни дни. Стандартният срок за стоките в наличност е 1-2 работни дни.

Електронният магазин сам изчислява транспортните разходи, които ще ви бъдат фактурирани. При закупуване на повече от един продукт в една поръчка транспортните разходи се оптимизират спрямо общото тегло на поръчката.

При покупка на обща стойност над 150,00 лева с включен ДДС разходите за доставката се поемат изцяло от нас.

Продукти, които не са в наличност са маркирани с „ПО ЗАЯВКА”. За всички тези продукти е дефиниран срокът за доставката им на страницата с описанието на продукта. Тези поръчки се изпълняват в срок от 1 до 6 седмици. За точният срок на доставка на стоки, които не са в наличност, ще бъдете уведомени на посочения телефон или и-мейл за контакти.

При поръчка на стоки, които са маркирани с „ПО ЗАЯВКА” може да ви бъде изискано авансово плащане в размер на 50% от стойността им, платимо по банков път. За целта ще получите документ "Проформа Фактура".

За стоките, които са маркирани с „ПО ЗАЯВКА” и е указано съобщение „ОЧАКВАМЕ ДОСТАВКА” можете да поискате дата на доставката им по електронна поща или като ни позвъните.

Заявки можете да направите чрез електронния магазин (препоръчително с оглед избягване на грешки), по телефона или електронната поща.

Доставка на продуктите

Стоките се доставят от куриерска фирма на посочения от Вас адрес за доставка на територията на Република България. Използваната куриерска фирма обикновено е "Спиди".

При поръчки, в които транспортните разходи се заплащат от клиента (за стойност до 149,99 лева с ДДС) можете да изберете сами превозвача (спедитора) като ни информирате за това в полето за съобщения при поръчка.

При попълване на данни за фирма в поръчката ще Ви бъде издадена данъчна фактура, която ще придружава стоката. Със стоките ще получите и гаранционна карта. Ако имате необходимост от сертификат – декларация за съответствие, моля, посочете това в полето за допълнителна информация.